V-ati gandit vreodata...? 

Rasfoind in weekend o carte a lui Joe Vitale am gasit un citat asupra caruia am zabovit un timp si m-am gandit ca trebuie sa impart experienta cu voi. Ar trebui sa meditam cu totii la cele de mai jos, ia luati aminte:

"Daca va treziti dimineata si sunteti indeajuns de sanatos, sunteti binecuvantat fata de milioanele de oameni care sufera de boli crunte, care nu vor supravietui pana la sfarsitul anului, al lunii sau chiar al saptamanii.
Daca aveti mancare in frigider, haine cu care sa va imbracati, un acoperis deasupra capului, un loc unde sa dormiti, conform unor statistici sunteti mai bogati decat 75% din populatia lumii.
Stiati ca daca aveti bani in banca sau in portofel, sunteti printre primii 8% dintre cei mai bogati oameni ai lumii.
Daca va tineti capul sus cu un zambet intiparit pe fata sunteti cu adevarat multumiti, sunteti binecuvantati pentru ca majoritatea oamenilor care ar putea face asta si totusi n-o fac."

Cand v-ati gandit ultima oara la aceste lucruri?  V-ati gandit dragilor, vreodata cat suntem de norocosi din acest punct de vedere? "Din acest punct de vedere"..... defapt asta este tot ce ar trebui sa conteze si restul nu.  In viata dam zi de zi, nas in nas cu aceasta fuga disperata dupa bani, dupa lucruri materiale, care ne creeaza o falsa placere, de moment.
Cand ati vazut ultima oara un om fericit, multumit de ceea ce are?



Comentarii

Postări populare